Раніше ми писали про отримання ліцензії на будівництво

Що нам це дало:

  1. КП Тепловик є генеральним підрядником у виконанні робіт по проєкту «Реконструкція теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані з прокладкою в існуючих каналах та камерах для з’єднання котелень по вул. Миру, 44/3 та Героїв Крут, 5/1 з котельнею Варчука,18 м. Старокостянтинів Хмельницької області» кошторисною вартістю 28,2 млн. грн. (Дозвіл на виконання будівельних робіт)
  2. КП Тепловик є генеральним підрядником у виконанні робіт по проєкту «Реконструкція котельні по Варчука, 18 з покладанням на неї навантажень та влаштуванням теплових пунктів на котельнях по вул. Миру, 44/3 та по вул. Героїв Крут, 5/1 в м. Старокостянтинів, Хмельницької області» кошторисною вартістю 29,2 млн. грн. (Дозвіл на виконання будівельних робіт)

РЕЗУЛЬТАТ (по пунктах 1-2):  Мінімальна вартість робіт (т.я. при виконанні робіт для себе застосовуються менші коефіцієнти порівняно з виконанням робіт «на сторону». Весь міжопалювальний період працівники мали роботу і стабільну заробітну плату. Виконані роботи дозволили значно економити витрати енергоносіїв (більш детально в цифрах розповімо в фінансовому звіті за 2019 рік). Встановлено нове сучасне обладнання, що працює безпечніше та більше автоматизовано (виключили людський фактор). Більш детально підготуємо звіт про роботи у наступних статтях.

  1. Спеціалістами КП «Тепловик» було виконано реконструкцію системи опалення у садочку № 3 за договором від 07.10.2019 р. б/н з відділом освіти. Загальна вартість договору склала 671,8 тис грн, роботи виконані на 50% на суму 580,0 тис. грн. (з урахуванням закупівлі матеріалів на другу половину робіт).

РЕЗУЛЬТАТ: літом працівники були завантажені роботою, та частково заробляли собі заробітну плату.

  1. Також наші електрики виконали роботи по монтажу та підключенню силової та освітлювальної проводки у садочку № 9 на суму 17,8 тис грн (з ПДВ).

РЕЗУЛЬТАТ: Сума не велика, але дозволила підприємству заробити гроші на оплату заробітної плати трьом електрослюсарям впродовж двох тижнів. Також допомогли з ремонтом садочка, для дітей завжди приємно працювати.

  1. Підрядні роботи по реконструкції зовнішньої тепломережі школи №5. Дякуємо міській раді за можливість виконувати роботи. Сума договору 888,3 тис. грн., роботи виконані частково, школа опалюється, можна продовжувати оздоблювальні роботи всередині приміщення.

РЕЗУЛЬТАТ: мінімальна вартість робіт (немає зайвих накруток), частково заробили працівникам на заробітну плату, менші витрати будуть в основній діяльності підприємства.

 

КП «Тепловик» і надалі готове виконувати будівельні роботи в рамках, дозволених ліцензією, для того, щоб зменшити витрати на основну діяльність підприємства та позбутися збитків. А якщо буде прибуток – то ці гроші будуть спрямовані на розвиток громади міста.

 

Директор КП «Тепловик»

Олександр Душенко

Post Navigation