ЗНЯТТЯ АРЕШТУ З РАХУНКІВ ТЕПЛОВИКА, ВКЛЮЧЕННЯ ДО РЕЄСТРУ З ВІДШКОДУВАННЯ РІЗНИЦІ ВАРТОСТІ В ТАРИФАХ!

  ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ КП «ТЕПЛОВИК»

 Хочемо поділитися нашими успіхами!

Почнемо з початку – при безпосередній участі адміністрації нашого підприємства «Тепловик» (ми повідомляли вам в постах на нашому сайті «Глибока криза в теплоенергетиці. Звернення КП «Тепловик» до можновладців», «Дорожня карта виходу з кризи теплопостачальних підприємств», «Мінрегіон відповідає на наші звернення», «Швидке реагування Мінрегіону на проблеми КП «Тепловик», «Звертаємося до Уряду по допомогу»)   прийнятий надважливий Закон України від 29.08.2021 р. № 1639-ІХ «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу».

Цей закон є життєво необхідним для теплопостачальних підприємств, адже без врегулювання заборгованості перед НАК «Нафтогаз України» Тепловики не зможуть стати повноцінними учасниками ринку природного газу.

Законопроєктом вноситься низка змін до Законів України № 1730-VIII «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії» та № 1404-VIII «Про виконавче провадження».

Все це дасть нам можливість:

реструктуризувати заборгованість за природний газ з наступним списанням нарахованих на неї пені та штрафних санкцій – це біля 13 мільйонів гривень

відшкодувати довгоочікувану різницю в тарифах на теплову енергію – біля 61 мільйону гривень  

зупинити виконавчі провадження та заходи з примусового виконання рішень з стягнення заборгованості за постачання природного газу – зняти арешт з рахунків підприємства.

На сьогодні можна з гордістю сказати, що зняли арешт з рахунків підприємств першими у двох містах України – м. Миколаїв та м. Старокостянтинів!!!!

Наше підприємство «Тепловик» включене до реєстру теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання та водовідведення, що беруть участь у процесі врегулювання заборгованості під номером 81.  А їх, на хвилиночку, 239!

Якщо Ви думаєте, наші шановні споживачі, що легко забрати у держави гроші, то наголошуємо, що тільки титанічна робота адміністрації підприємства спільно з органами місцевого самоврядування з листування з Президентом України, Прем’єр-міністром України, Міністерством розвитку громад та територій України, Народними Депутатами України, підготовка в короткі нереальні терміни пакетів документів, часом цілодобова безперервна робота спеціалістів підприємства привела до нашої перемоги – рахунки підприємства розблоковані, різниця в тарифах буде виділена та залишок боргу за природний газ буде реструктуризований.

А це означає, що опалювальному сезону 2021/2022 нічого не загрожує, місто Старокостянтинів буде з теплом!!!

З повагою, директор КП «Тепловик» Олександр Душенко

Post Navigation